Študij od doma

Pozdravljene študentke in študenti, 


zaradi izrednih razmer smo do nadaljnjega odpovedali vsa klasična predavanja v predavalnici. Težko ocenimo, koliko časa bodo poostreni ukrepi trajali, zato želimo, da se študijski proces nadaljuje. Pri tem vam bodo v pomoč spletne učilnice in nekatera druga virtualna orodja. 


Vabimo vas, da se, v kolikor se še niste, vpišete v e-učilnice predmetov, ki so trenutno ali bodo v prihodnjih dneh in tednih na urniku. Predavatelji so ali bodo v kratkem v svoje e-učilnice naložili dodatno gradivo, organizirali pa bodo tudi e-predavanja preko programa Zoom (obvestilo o tem v e-učilnicah objavi predavatelj). Prav tako bo v e-učilnicah naložen urnik e-predavanj, ko vam bodo predavatelji tudi osebno na voljo. Prosimo vas, da sledite objavam posameznih predavateljev in ste tudi v času, ko ni klasičnih predavanj, aktivni.


Glede nadaljnjih aktivnosti vas bomo sproti obveščali. Po naših najboljših močeh se bomo trudili nadaljevati načrtovane aktivnosti. 


Za morebitna dodatna pojasnila smo vam na voljo preko telefona in e-pošte:


- Ana Orešnik: ana.oresnik@bb.si, 031 375 790

- Saša Plaznik, sasa.plaznik@bb.si, 031 375 790

- Klemen Sušnik, klemen.susnik@bb.si, 041 704 497

- Polona Biba Drol, biba.drol@bb.si, 041 312 330

- Tatjana Čeh Naglič: tatjana.ceh-naglic@bb.si, 041 680 229 

- Maja Zalokar: maja.zalokar@bb.si, 041 329 132


Študente in zaposlene pozivamo k spoštovanju sprejetih ukrepov ter spremljanje navodil, ki jih v zvezi z javnim zdravjem izdajajo pristojne institucije (NIJZ, ministrstva ... https://www.gov.si/teme/koronavirus/ ...).

V pomoč prebivalcem pri iskanju zanesljivih informacij v zvezi z novim koronavirusom je Urad vlade za komuniciranje v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje, Infekcijsko kliniko in Ministrstvom za javno upravo vzpostavil brezplačno telefonsko številko 080 1404 na kateri lahko dobite informacije vsak dan med 8. in 20. uro. Na vprašanja odgovarjajo študentje višjih letnikov Medicinske fakultete pod mentorstvom ustreznih strokovnih služb / strokovnjakov.

Spodaj in v priponki se nahajajo dodatna navodila za pravilno umivanje in dezinfekcijo rok ter higieno kašlja.